Królestwo jazzu : na scenie orkiestra wirtuozów jazzowych. (Gdynia : [s.n.], 1945)
Afisz inform. o koncercie, który miał miejsce w sali Teatru Domu Marynarza na Skwerze Kościuszki 12 27.10.1945 r.
Oprócz orkiestry jazzowej wystąpiła Danuta Olsen.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Muzyka jazzowa -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła