[Rozporządzenie Rady Miasta Gdańska dotyczące sporu pomiędzy Samuelem Schelwigiem a Konstantynem Schützem] : [Incipit] Declaratio E. Rahts, aus Schluß Sämbtl. Ordnungen, der Stadt Dantzig; Die Streitigkeiten Zwischen Hn. D. Samuel Schelguig, Und Hn. Constantin Schützen, belangende. - Stolle, Jan Zachariasz (16..-1720) (Gedruckt durch [...] Johann-Zacharias Stollen, 1695)
Rozpoprządzenie Rady Miasta Gdańska.