Wohlthätigkeits-Concert : am Freitag, den 22. November 1901. (Danzig : [s.n.], 1901)
Program koncertu, który mial miejsce w gdańskim hotelu Barmmer we Wrzeszczu 22 listopada 1901 r.
Keywords: Hotele -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne