Ex libris w. jakubowski [Virkau]. - Virkau, Vytautas O. (1930- ). (1979)
Przedstawia połowę głowy rzeźby antycznej przysłoniętą liśćmi, nad nią gałązka z kwiatem groszku. U góry pod kreską napis: ex libris w. jakubowski. U dołu ołowkiem V-tm 79.