Magister Marian Wojciechowski Biblioteka Numizmatyczna / [Zygmunt Waśniewski]. - Waśniewski, Zygmunt (1921-1976) (1964)
W ozdobnej ramce z napisem u góry: Magister Marian, u dołu: Wojciechowski, moneta antyczna z napisem w otoku: Biblioteka Numizmatyczna.