Ex Libris Krystiana Kułagi / [Rajmund Aszkowski]. - Aszkowski, Rajmund (1967- ). ([wydawca nieznany], 2010)
Prostokąt podzielony na trzy pola: w pierwszym koncentrycznie układający się napis; w drugim na tle uniesionych ku górze rąk napis: Ex Libris Krystiana Kułagi; w trzecim napisy ułożone w kształcie trójkąta. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy: "Siła" oraz ślepy trójkątny wycisk z literą R.