Recenzja książki Bronisława Władysława Króla "Szkoła jako instytucja wychowawcza w środowisku małomiasteczkowym : (na tle konkretnego środowiska małomiasteczkowego - Iwieniec)" / [Zofia Tomczonek]. - Tomczonek, Zofia (1943- ).
Recenzja książki.