Maryja w relacji do Trójcy Przenajświętszej / Antoni J. Nowak. - Nowak, Antoni Jozafat (1935-2013)
1. Wprowadzenie. 2. Łaski pełna. 3. Relacje w Trójcy Przenajświętszej. 4. Maryja w relacji do Boga Ojca. 5. Maryja w relacji do Boga Syna. 6. Maryja w relacji do Boga Ducha Świętego.