[Afisz. Incipit] W ramach drużynowych Mistrzostw Polski ... odbędzie się Spotkanie tenisowe K.S. "Społem"- M.K.S. "Sopot" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach 7-8 czerwca 1947 w Sopocie.