Márközi Mária Könyve / BS. - Stettner, Bela (1928-1984) (1976)
Pięć gołębi na tle pięciu figur geometrycznych, po środku słońce z promieniami, napis: Márközi Mária Könyve. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.