[Afisz. Incipit:] Powiatowy Związek Gminnych Spółdzielni "Samopomoc Chłopska" ... w Nowym Dworze Gdańskim urządzają w dniach 10, 11 i 12 czerwca 1953 r. jarmark towarowy. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o jarmarku.