[Afisz. Incipit] Koło Młodzieży Rzemieślniczej przy Cechu Rzemiosł Różnych w Gdyni zaprasza na wieczór big-beatowy ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie zespołu Żacy, w którym zagrali: Tadek Żabkiewicz, Maciej Stefanów, Rysiek Mamet i Mietek Czarnogórcew. Miejsce wydarzenia: Dom Rzemiosła Gdynia ul. 10 Lutego 33.