Ex libris Hans Segesser von Brunegg : A. D. 1936 / [Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1936)
W podwójnym obramowaniu wstęga z napisem: ex libris Hans Segesser von Brunegg A. D. 1936 z herbem rodowym właściciela w środku, na tle górzystego krajobrazu z rzeką rozdzielającą miejscowość. Sygn. aut. w obrębie kompoz.