Ex libris Hans Segesser von Brunegg : A. D. 1936 - Feil, Otto (1894-1985).; Segesser von Brunegg, Hans Albrecht (1877-1935). ([S. l.], 1936)
W podwójnym obramowaniu wstęga z napisem: ex libris Hans Segesser von Brunegg A. D. 1936 z herbem rodowym właściciela w środku, na tle górzystego krajobrazu z rzeką rozdzielającą miejscowość. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1900-1945.