Ulica Łąkowa [!] - elewacja zachodnia / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Tyt. mylnie nadany przez autora. Przedstawia kamienice przy ul. Wróblej w Gdańsku, pierzeja zachodnia, 1987 r.