[Afisz. Incipit] VI Koncert Popularny Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej Feliks Rybicki dyrekcja Adam Ciechański kontrabas Aniela Fechnerowa śpiew ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce 18.02.1949 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku-Wrzeszczu oraz 19.02.1949 r. w kinie "Polonia" w Sopocie.