Nowe media a sfera publiczna : rewitalizacyjny potencjał internetu / Marcin Lustofin. - Lustofin, Marcin
Sfera publiczna; społeczeństwo obywatelskie oraz rola mediów; internet jako narzędzie rewitalizacji sfery publicznej.