[Afisz. Incipit] Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego zawiadamia, że dnia 29-go maja 1947 r. [...] / Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wykładzie Michała Szulkina w sali Zarządu Miejskiego w Sopocie.