Kanał Staropruski Pochylnia Oleśnica - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1949)
Przedstawia pochylnię Oleśnica na Kanale Elbląskim, ok. 1949 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg pieczątek na rewersie. Jedna z pieczątek w j. ang z datą: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1949.
Keywords: Ostródzko-Elbląski, Kanał (Polska) -- fotografie; Warmia (Polska ; region) -- fotografie