[Afisz teatralny. Incipit:] Jan Skotnicki - Kolędnicy / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1980)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w grudniu 1980 r. w Teatrze Dramatycznym w Gdyni ul. Bema 26. Reżyseria Jerzy Janeczek, scenografia Janusz Tartyłło, muzyka Jerzy Satanowski.