Dwa pytania - jeden kierunek. (Warszawa : [s.n.], 1987)
Afisz propagandowy z okresu referendum w 1987 r.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Polska -- polityka i rządy -- 1945-1990 -- druki ulotne; Polska -- polityka i rządy -- 1970-2000 -- druki ulotne