[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie zarządzenia Ob. Wojewody Gdańskiego ... zakazuje się pobieranie wody z zaworów miejskiej sieci wodociągowej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia z dnia 17.07.1947 r.