Jsem Z Knih Sdruženi Českobratrské Mládeže Evangelické V Břeclavi J. D. - Dobrovolský, Jaroslav (1895-1942) (1930)
W kwadratowej ramce księga, na której stoi kielich i oparta o niego korona cierniowa. Wokoło wzdłuż krawędzi napis: Jsem Z Knih Sdruženi Českobratrské Mládeže Evangelické V Břeclavi. Sygn. aut. w obrębie kompoz.