Premier Manescu na ulicy Długiej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia premiera Rumunii Manea Mănescu na ulicy Długiej w Gdańsku, 18 maja 1977 r.