Elbląg, oficerowie LWP nawożą żwir na skwerek / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia między innymi oficerów Ludowego Wojska Polskiego wysypujących żwir z ciężarówki na skwer w Elblągu, 15 maja 1977 r.