Wpływ cnót teologalnych na życie duchowe według bł. Józefa Sebastiana Pelczara (1842-1924) / Lech Król. - Król, Lech (1960- ).
1. Teologalna cnota wiary. 2. Teologalna cnota nadziei. 3. Teologalna cnota miłości. 3.1. Miłość Boga. 3.2. Miłość bliźniego.