[Afisz. Incipit] W dniu 28 września 1947 r. obchodzimy ... trzecią rocznicę Dnia Spółdzielczości ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obchodach Dnia Spółdzielczości, 1947 rok.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.