Wacław Rzewuski Kasztelan Krakowski Hetman Wielki Koronny. - Simon, Karol Antoni ( -1841) (Poznań i Berlin w Litografii C.A. Simona, 1829)
Przedstawia Wacława Rzewuskiego w półpostaci 3/4 w prawo. Portret zamkniety u dołu półkoliście.