Włodzimierz Egiersdorff Biblioteka / Samsey A. - Semsey, Andor (1917-1986) (1960)
W okręgu tarcza z herbem Poraj (róża), wokoło napis: Włodzimierz Egiersdorff Biblioteka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.