Włodzimierz Egiersdorff Biblioteka - Semsey, Andor (1917-1986).; Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977). ([S.l., 1960)
W okręgu tarcza z herbem Poraj (róża), wokoło napis: Włodzimierz Egiersdorff Biblioteka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy herbowe; Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w