Mazowsze na szlaku multimedialna pocztówka dźwiękowa. - Kulczyk, Sylwia (1972- ).; Kulczyk, Sylwia (1972- ).; Kulczyk, Sylwia (1972- ). (Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego, 2006)
Prezentacja województwa, informacje o inwestycjach Samorządu Woj. Mazowieckiego, zdjęcia krajobrazów i zabytków architektonicznych, przewodniki krajoznawcze dla miłośników turystyki wodnej, pieszej i rowerowej.