Mazowsze na szlaku multimedialna pocztówka dźwiękowa. - Kulczyk, Sylwia (1972- ).; Kulczyk, Sylwia (1972- ).; Kulczyk, Sylwia (1972- ). ([Warszawa] : Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego, 2006)
Prezentacja województwa, informacje o inwestycjach Samorządu Woj. Mazowieckiego, zdjęcia krajobrazów i zabytków architektonicznych, przewodniki krajoznawcze dla miłośników turystyki wodnej, pieszej i rowerowej.
Mazowsze : turystyka piesza ; Mazowsze : turystyka rowerowa ; Mazowsze : turystyka wodna / Sylwia Kulczyk.
Tyt. z etykiety dysku.
Dod. do Życia Warszawy (nr 170/2006).
Miejsce i data wyd. z Życia Warszawy.
Keywords: Turystyka piesza -- Polska -- Mazowsze (region).; Turystyka rzeczna -- Polska -- Mazowsze (region).; Turystyka rowerowa -- Polska -- Mazowsze (region).; Mazowsze (Polska ; region) -- trasy turystyczne