Ratusz od strony wschodniej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1989)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta w Gdańsku, widok z wieży Domu Przyrodników.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk