Ex - Libris Jean François Porge : Urbi Et Orbi Salus / Ch. Favet. - Favet, Charles (1899-1982) ([wydawca nieznany], 1962)
Na pierwszym planie nerki i pęcherz moczowy, w głębi z prawej strony kościół na górze i napis: St. Nectaire, po lewej morze i płynący statek. U góry dwa herby, między herbami sentencja: Urbi Et Orbi Salus, napis u dołu: Ex - Libris Jean François Porge, poniżej: Ch. Favet - Sc 1962 - op. 384. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.