Ex Libris Przemysława Michałowskiego M. D. - Dolna, Maria (1922-2012) (1966)
Przedstawia w okręgu siedzącą sowę, obok niej napis: Ex Libris, w otoku napis: Przemysława Michałowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.