Der stil des Herrn im Herbst und Winter : 1928/1929 / Erwin & Erich Stenzel. (s.n., 1929)
Katalog handlowy gdańskiej, przedwojennej firmy Erwin & Erich Stenzel prezentujący modę jesień-zimę 1928/1929.