Kościół św. Piotra i Pawła - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kościół pw. św. Piotra i Pawła przy ul. Żabi Kruk w Gdańsku, 1987 r.
Tyt. i data na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie