[Bilet wstępu. Incipit] Einlasskarte zum Betreten der Schiffswerft von F. Schichau Danzig. ([wydawca nieznany], 1906)
Wejściówka na wodowanie okrętu S.M. Linienschiff "R" 28.05.1906 w Stoczni Schichau'a. Na odwrocie schemat miejsca wodowania.