[Bilet wstępu. Incipit] Einlasskarte zum Betreten der Schiffswerft von F. Schichau Danzig. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1906)
Wejściówka na wodowanie okrętu S.M. Linienschiff "R" 28.05.1906 w Stoczni Schichau'a. Na odwrocie schemat miejsca wodowania.
Keywords: Stocznie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.