[Afisz. Incipit] Odpis ogłoszenie urzędowe, Urząd Wojewódzki Gdański ... o rejestracji i przymusowym zatrudnianiu fachowych sił technicznych ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz infomujący o obowiązku rejestracji osób z wykształceniem technicznym.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.