Księgozbiory uczniów i nauczycieli w Państwowym Gimnazjum Polskim im. Antoniego Osuchowskiego w Cieszynie w okresie miedzywojennym / Hanna Langer. - Langer, Hanna
Słowa kluczowe: szkolnictwo XIX wiek, Śląsk Cieszyński, księgozbiory.