Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Zjednoczenia Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Mauszu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia budynki Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Zjednoczenia Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Mauszu 1977 r.