Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Zjednoczenia Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Mauszu - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia budynki Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Zjednoczenia Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Mauszu 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ośrodki wypoczynkowe -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie; Fotografia prasowa