Ex-Libris Anton Scheuritzel AS. - Scheuritzel, Anton (1874-1954) (1910)
Przedstawia w ramce grupę drzew. Napis, u góry nad ramką: Ex-Libris, u dołu pod ramką: Anton Scheuritzel. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.