[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowej Komisji Wyborczej nr 1 dla wyborów do Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 8 listopada 1954 roku. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach wraz z listą kandydatów.