[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Na podstawie par. 38 ... / Zarząd Miejski w Gdańsku. Wydział Wojskowy. (Zarząd Miejski w Gdańsku Wydział Wojskowy, 1946)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji pojazdów mechanicznych do celów wojskowych w dniach 1-15 czerwca 1946 r.