[Afisz teatralny] Ernest Bryll - Co się komu śni / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1972)
Afisz informujący o prapremierze w październiku 1972 r. Reżyseria Krystyna Skuszanka, scenografia Kazimierz Wiśniak, muzyka Adam Walaciński.