Ex Libris Moritz Von Weittenhiller A. Cossmann. - Cossmann, Alfred (1870-1951) (1895)
Przedstawia w górnej części autoportret Rembrandta, niżej napis: Ex Libris Moritz Von Weittenhiller, u dołu w rokokowym obramowaniu mężczyzna siedzący prz stole oglądający grafikę. Sygn. aut. w obrębie kompoz.