Vår Bok Ester Och Edvin Nilsson J. - Jaer, Olaf (1946)
Przedstawia stojącą na książce obejmującą się parę - kobietę i mężczyznę, napis u góry: Vår Bok, u dołu po obu stronach postaci: Ester Och Edvin Nilsson. Sygn. aut. J. w obrębie kompoz.