Libri KR [Krzywka Ryszard] / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
W obramowaniu przedstawia siedzącego tyłem nagiego mężczyznę. U dołu napis: Libri KR. (Litera K w lustrzanym odbiciu). Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.